Aion tyhjentää tilini tänään. Ei siellä paljon tuhlattavaa ole, mutta hankkiudun eroon lopuistakin. Nythän voin ostaa kaiken mikä on aiemmin ollut "turhaa" ja toissijaista, sellaista roinaa johon ei ole viitsinyt viimeisiä ropojaan laittaa. Mitä väliä sillä enää on, kaupoille vaan! Loppua kohti tässä kuljetaan, voihan sitä vähän yrittää hemmotella itseään ja läheisiään.

Kissoille kaikkea mehevistä tonnikalafileistä rapinaleluihin ja J:lle tuoksuja paitoja levyjä! Mitä vaan! Äidille herkkuja alusvaatteita lahjakortteja!

Minulle kaikki mihin raha riittää! Farkkuja, takkeja, hiusvärejä, meikkejä, pizzaa hampurilaisia koruja laukkuja kenkiä vöitä ihan kaikkea. Nam.

edit.

Lopputulos: kissoille kuivattuja muikkuja, minulle ripsiväri ja taskukalenteri.

Liikaa hysteerisiä tohottajia tonkimassa kauppoja räkä poskella kuin rotat kaatopaikalla ja tappelua euron rintaliiveistä - no thanks. Iltapäivällä halusin ostaa koko maailman ja sitten en jaksanutkaan käydä kuin muutamassa kaupassa. Ja niissäkin kaikki paidat, meikit ja kissanherkut näyttivät yhdeltä eltaantuneelta kaurapuurolta. Minä olin voisilmä, joka suli ja liukeni.

Ei helpottanut oloa ei, vaikka niin toivoin.