Niin, valitettavasti tultiin tilanteeseen, jossa minun on pakko suojata blogini salasanalla. Ihminen, kenen silmille kirjoitukseni olisivat olleet viimeiseksi tarkoitettuja, petti luottamukseni ja luki kaiken. Myönnetään, etten ollut varsinaisesti kieltänyt ketään lukemasta tätä, mutta meillä on vallinnut aina sanaton sopimus yksityisasioista. Henkilö kuuluu siis perheeseeni, enkä olisi uskonut hänen näkevän vaivaa etsiäkseen blogini. En ollut edes itse kertonut hänelle tämän olemassa olosta. Jos olisin tiennyt jonkun läheisen lukevan tätä, en olisi kirjoittanut niin arkaluontoisia asioita. Harmittaa kyllä piilottaa tämä, kun kävijöitäkin on ollut noin runsaasti. Mutta ellen piilottaisi, en pystyisi enää kirjoittamaan vilpittömästi.

Salasanan voit saada minulta sähköpostitse, kunhan olen varmistanut ettet ole isäni. En ole oikein keksinyt järkevämpää tapaa asian hoitamiseksi.

Kiitos ja anteeksi.

Edit. Olkoon maanantai piiloutumispäivä, joten sitä ennen annan salasanan ihan mielelläni sen haluaville. Kun yhtä ainoaa ihmistä varten joudun tämän koko hässäkän tekemään :/ Muut lukijat ovat ihan tervetulleita.